Algemene Voorwaarden Walk Your Story

Algemeen

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle wandelingen die worden aangeboden door Walk Your Story. Bij het boeken van een wandeling ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Betaling

De prijs op het moment van boeken is van toepassing. Alle prijzen zijn in euro’s en vrijgesteld van BTW. Betaling is voorafgaande aan de wandeling en mogelijk via Ideal bij boeking op de website.

Bevestiging

Wanneer de betaling ontvangen is ontvang je via de mail een bevestiging. Hierin staat wanneer, hoe laat, waar en met wie je de wandeling gaat maken. Let op: de geboekte datum en het tijdstip kunnen niet gewijzigd worden.

Wijziging

De boeking kan gewijzigd worden door een mail te sturen naar walkyourstory@gmail.com. Na wijziging in het systeem ontvang je daarvan een bevestiging.

Annulering

Annuleren is alleen mogelijk door een mail te sturen naar walkyourstory@gmail.com.

In geval van annulering tot 24 uur voorafgaande aan de wandeling ontvang je het volledige bedrag terug. Je ontvangt een bevestiging van annulering. In geval van annulering binnen 24 uur voorafgaande aan de wandeling zal geen restitutie meer mogelijk zijn. In geval van annulering door Walk Your Story wordt contact met je gezocht en wordt de wandeling verplaatst. Je ontvangt daarvan een bevestiging via de mail.

Garantie

Walk Your Story biedt een beleving, het aangaan van een leuk gesprek met een wandelhost die aansluit bij jouw vraag, uitdaging of interesse. De wandelhosts hebben ieder hun eigen (vak)expertise en inbreng maar hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Eén-op-één aandacht staat voorop. De wandeling is inclusief een koffie of thee to go. Het is een all-wheater wandeling dus hou de weersvoorspellingen in de gaten en pas je kleding hier op aan.

Privacy

Wat besproken wordt binnen de wandeling blijft binnen de wandeling. Tijdens de wandeling kan de wandelhost foto’s maken voor PR doeleinden. Heb je hier bezwaar tegen dan kan dit voorafgaande aan de wandeling gemeld worden. Ga je hiermee akkoord dan zal pas na jouw goedkeuring de foto’s eventueel worden ingezet.

Overmacht

Walk Your Story is niet aansprakelijk, indien haar afspraken niet kunnen worden nagekomen, ten gevolde van overmacht, zoals ziekte, vertragingen en storingen in het internet, in het (e-mail)verkeer, vervoersmogelijkheden, stakingen, onverantwoorde weersomstandigheden (code rood) en overheidsmaatregelen.

Aansprakelijkheid

Walk Your Story is niet aansprakelijk voor schade of letsel ontstaan tijdens de wandeling.

Colofon

Walk Your Story is een initiatief van:

Marleen Opschoor
Jan Vethlaan 21
3141 KJ Maassluis

walkyourstory@gmail.com

tel. 06-30289161
Ingeschreven als handelsonderneming onder KVK nummer 65136691